Kontakt os på
91 987 987
Eller på kontakt@2gerhverv.dk

Ejendomsservice i København og omegn​

At holde en ejendom ved lige kan være en tidskrævende og hård opgave. Hos 2G ApS tilbyder vi at tage besværet! Overlad du din ejendomsservice til os, og læn dig trygt tilbage og vid, at din ejendom er i de bedste hænder.​

Ejendomsservice med service i højsædet

At overlade din ejendomsservice til en anden part kræver tillid og en tro på, at det resultat, du betaler for, er i absolut bedste kvalitet. Hos 2G ApS leverer vi lige netop det! Vort dygtige og engagerede team leverer service af bedste kvalitet.​

Hos os er dine ønsker og behov som kunde i fokus, og vi er ikke tilfredse med at levere andet end service i absolut topklasse. Vi lægger stor vægt på, at alle ejendomme er forskellige, og derfor er vores løsninger skræddersyede til hver enkelt ejendom.

Slip for besværet og overlad til os

Administrerer du en ejendom? Din arbejdsbyrde kan formindskes betydeligt ved en serviceaftale med 2G ApS. Vi letter administrator og bestyrelsens arbejdsbyrde ved at levere totalservice. Vi håndterer alle praktiske ting omkring din ejendom.

Tænk ikke mere på varmesystemet, udvendig og indvendig vedligeholdelse, græsslåning, snerydning og alt det andet, som er indbefattet af almindelig ejendomsservice. Overlad det trygt til os, så er det i de bedste hænder, og du kan få endnu mere ud af din tid uden bekymringer for din ejendoms praktiske behov. Alle ejendomme er forskellige, og deres behov varierer, så derfor betyder jeres input meget i den daglige drift.​

​Totalservice

Overlader du din ejendomsservice til 2G ApS, kan du glæde dig over, at vi tilbyder totalservice. Dette betyder, at du ikke skal bekymre dig om at finde pålidelige og dygtige håndværkere eller andre fagmænd, hvis har du brug for en løsning, der ligger ud over vores sædvanlige arbejdsopgaver.

Som et led i vores service har vi kontakt til erfarne og dygtige håndværkere, som altid kan yde professionel assistance skulle det påkræves. Så er uheldet ude, kan du trygt regne med, at vi har kontakterne til den rette løsning.

Kontakt os i dag

Ejendomsservice er for os en service både for ejendommens beboere eller brugere og for dens ejere. Vil du og din ejendom nyde godt af de mange fordele 2G ApS kan tilbyde dig og din ejendoms beboere, så kontakt os i dag og lad os se på hvordan du kan lette din arbejdsbyrde ved en serviceaftale med os. Du kan også ringe til os på telefon 91 987 987 mellem 10.00 – 12.00 mandag og tirsdag.

Tænk ikke mere på varmesystemet, udvendig og indvendig vedligeholdelse, græsslåning, snerydning og alt det andet, som er indbefattet af almindelig ejendomsservice. Overlad det trygt til os, så er det i de bedste hænder.

Kontakt os

2G Erhvervs & Ejendomsservice ApS
Frederiksborgvej 221 st. butik 1.
2860 Søborg

Telefon: 91 987 987
E-mail: kontakt@2gerhverv.dk
CVR: 38708783