Indtast din registrerede e-mail:
Indtast ny adgangskode:

Haveservice

2G Erhvervs og Ejendomsservice yder den bedste haveservice

Ved at overlade din haveservice i København til vores professionelle personale sikrer det, at du kan bruge din egen tid mere effektivt på dine gøremål. Vi påtager os med glæde den opgave, der ligger i at passe din have eller dit gårdområde.

Hos 2G Ejendomsservice udfører vi de flester former for haveservice. Alle haver er forskellige og kræver forskellige behandlinger. Nogle haver består af blomster, buske, træer og bede, mens andre blot består af en flot grøn græsplæne. Uanset størrelse, arkitektur og beplantning, så tager vi imod opgaven. Vi behandler din have med respekt, og vi ved præcis, hvor vigtig havens udseende og sundhed er. Som sagt tager vi imod alle slags opgaver, blandt andet:

  • Græsklipning og hækklipning
  • Beskæring af buske, træer og blomster
  • Opsamling af blade
  • Lugning af bede og ukrudt
  • Plantning og omplantning
  • Rensning af tagrender mm.
  • Kører haveaffald
  • … og meget mere

God erfaring og tilfredse kunder

Vores uddannede og kompetente personale har mange års solid erfaring med haveservice, så din have er i sikre hænder, der samtidig respekterer dine individuelle behov og ønsker til, hvordan din have skal se ud og behandles. Vores haveservice foregår altid på kundernes præmisser. Den indstilling har givet os mange tilfredse kunder gennem årene. Det vigtigste for os er kundernes tilfredshed, og vi sætter en ære i at gøre et ordentligt og flot stykke arbejde.


Kontakt os i dag

Skulle du have spørgsmål eller brug for råd og vejledning i forbindelse med vores haveservice eller haveservice generelt, så er du mere end velkommen til at skrive eller ringe til os. Du er også mere end velkommen til at kontakte os, hvis du ønsker, at vi skal give dig et uforpligtende tilbud på service af din have eller gård. Du kan også ringe til os på telefon 91 987 987.

Tænk ikke mere på varmesystemet, udvendig og indvendig vedligeholdelse, græsslåning, snerydning og alt det andet, som er indbefattet af almindelig ejendomsservice. Overlad det trygt til os, så er det i de bedste hænder.

​Kontakt os

2G ApS

Frederiksborgvej 221 st. butik 1.

2860 Søborg


Telefon: 91 987 987

E-mail: kontakt@2gerhverv.dk

CVR: 38708783