Indtast din registrerede e-mail:
Indtast ny adgangskode:

​Vinduespudsning

Flotte, skinnende vinduer

Hvad er flottere end en bygning i solskinsvejr med nyvaskede, flotpolerede vinduer? Hos 2G Ejendomsservice sætter vi en ære i, at vore kunder kan nyde pæne og rene vinduer året rundt. Slip for besværet og lad 2G Ejendomsservice vaske jeres vinduer. I en travl hverdag er vinduespudsning en rengøringsopgave, der bliver udskudt for mange mennesker. Mange af vore kunder bruger os til vinduespudsning med stort udbytte.

Slip for besværet

Hvis man bor i en etageejendom, kan det godt være meget svært at komme til at vaske vinduer. Det er ikke alle vinduer, der er lige nemme at komme til. Ofte må man foretage halsbrækkende øvelser og hænge med kroppen ud over vindueskarmen. Det er meget besværligt og det er ikke besværet værd, når I kan få os til at gøre det for et lille beløb. I og med at vi har udstyret kan vi tage en hel bygning på én gang. Det er jo naturligvis langt mere effektivt at vaske mange vinduer på én gang, så derfor er vinduespudsning en service, der er indlemmet i mange af vore serviceløsninger til ejendomme.

Kvalitet

Hos 2G Ejendomsservice sætter vi en ære i, at kvaliteten i vores arbejde er helt i top. Vi tror på, at det grundige og solide arbejde, der lægges i de enkelte opgaver gør, at vi alle får større glæde af ejendommene. Mange af vore kunder berømmer os for disse værdier og det gør det jo også sjovere at komme ud til en ejendom. Tøv derfor ikke med at kontakte os på 91 987 987, hvis jeres ejendom trænger til en omgang vinduespudsning.

Tænk ikke mere på varmesystemet, udvendig og indvendig vedligeholdelse, græsslåning, snerydning og alt det andet, som er indbefattet af almindelig ejendomsservice. Overlad det trygt til os, så er det i de bedste hænder.

​Kontakt os

2G ApS

Frederiksborgvej 221 st. butik 1.

2860 Søborg


Telefon: 91 987 987

E-mail: kontakt@2gerhverv.dk

CVR: 38708783