Indtast din registrerede e-mail:
Indtast ny adgangskode:

Tømrerarbejde - både stort og småt

Søger du tømrerarbejde? Så er 2G ApS den rette for dig

Et nyt tag på din ejendom  

Taget på en bygning er et af de vigtigste elementer i konstruktionen. Desværre holder ingen tage for evigt, og med tiden skal alle tage skiftes ud. Der er imidlertid mange gode grunde til at få skiftet taget på sit hus. 

Med et gammelt tag, hvor isolering eller tagsten er mere eller mindre defekte, kan der sive vand og fugt ind i konstruktionen. Her er det vigtigt at få lagt et nyt tag, da det kan forårsage mange og store skader på huset. Fugten kan give vandskader, som koster mange penge at få udbedret. 

Samtidig kan der dannes svamp, som ikke alene er dårligt for huset, men også for de mennesker, der befinder sig i husets rum. Det er derfor vigtigt med et holdbart og velisoleret nyt tag.


Energibesparende og godt for miljøet

Udover at holde regnvandet ude og derved forhindre store skader på huset, så fungerer taget også som en dyne ved at holde på energien, altså den varme, som bruges til at gøre rummene behagelige at være i. 

Med et godt isoleret nyt tag sparer man først og fremmest penge på energiregningen, idet taget holder på varmen. Derudover er det mindskede energiforbrug positivt for miljøet. Så det er altså ikke blot positivt for pengepungen, men også for samvittigheden.

Isolering

2G ApS arbejder først og fremmest i københavn og omegn og vi ved, at mange lejligheder i København er meget kolde – faktisk helt unødvendigt kolde. Derfor holder vi altid nøje øje med, om ejendommen er grundigt isoleret.

Vi udfører mange tømreropgaver

Udover nyt tag, har vores tømrer også mange andre opgaver, eksempelvis:

  • Etablering af skralderum
  • Opsætning af hegn
  • Vedligeholdelse og udskiftning af døre og vinduer
  • Etablering af kælder- og loftsrum
  • Generelt tømrerarbejde
  • Nyt køkken

​Kontakt os i dag

Hvis du har spørgsmål er du mere end velkommen til at ringe til os på telefon 91 987 987. Du kan også udfylde vores kontaktformular, og vi vil vende tilbage til dig hurtigst muligt med et uforpligtende tilbud.

Tænk ikke mere på varmesystemet, udvendig og indvendig vedligeholdelse, græsslåning, snerydning og alt det andet, som er indbefattet af almindelig ejendomsservice. Overlad det trygt til os, så er det i de bedste hænder.

​Kontakt os

2G ApS

Frederiksborgvej 221 st. butik 1.

2860 Søborg


Telefon: 91 987 987

E-mail: kontakt@2gerhverv.dk

CVR: 38708783