Indtast din registrerede e-mail:
Indtast ny adgangskode:

Om os

2G ApS er et erhvervs og ejendomsservicefirma, med egen bygge afdeling og skadeservice afdeling. Vi leverer en total service løsning for dig og din ejendom, om det er erhverv eller privat.

2G ApS er en videreføring af det tidligere 2G Erhvervs & Ejendomsservice I/S, som som drevet af de to venner Benny Gundersen og Dan Eriksen. Selskabet er nu et ApS.

Benny Gundersen, som er udlært møbelsnedker (1996). Benny har siden 1996 arbejdet som selvstændig tømrer og har i de sidste mange år ejet en ejendomsservicevirksomhed.

Dan Eriksen, som er udlært murer (1998) og har mange års erfaring inde for byggebranchen. Er tidligere ejer af en mindre håndværkervirksomhed.

Vi har startet denne virksomhed sammen, da vi synes, at vi komplementerer hinanden godt i forhold til vore kompetencer

Ejendomsservice

At overlade din ejendomsservice til en anden part kræver tillid og en tro på, at det resultat, du betaler for, er i absolut bedste kvalitet. Hos 2G Ejendomsservice leverer vi lige netop det! Vort dygtige og engagerede team leverer service af bedste kvalitet.

Hos os er dine ønsker og behov som kunde i fokus, og vi er ikke tilfredse med at levere andet end service i absolut topklasse. Vi lægger stor vægt på, at alle ejendomme er forskellige, og derfor er vores løsninger skræddersyede til hver enkelt ejendom

Lidt om vores vores forskellige afdelinger:


Totalbyg

2G ApS udfører kvalitetshåndværk med faglig stolthed, hovedsageligt for erhvervskunder, men naturligvis også for private kunder. Vi har tømrer-snedker, murer samt maler afdeling med speciale i vedligeholdelse, renovering og nybyg hos erhvervskunder og private. Lige netop din opgave er unik, derfor foretrækker vi at se opgaven og afstemme forventninger

inden tilbud gives. Benny og Dan har tilsammen over 40 års erfaring fra byggebrancen.

Skadeservice

2G Skadeservice er specialister i fugt og skimmelsvamp. Derfor er vi også de bedste til at rådgive omkring affugtning og valg af materiel til opgaven. For

affugtning er ikke bare at sætte et affugtere op. Det er afgørende og vigtigt for os, at du får det rigtige affugtningsanlæg. Før et valg skal der skal ses på materialer, temperatur, dugpunkt, fugttransport, fordampning af

fugt fra overflader og meget mere, hvis du skal være sikker på, at opgaven løses tilfredsstillende. Det kan vi hjælpe med.

Vores daglige leder af 2G Skadeservice Morten Kristiansen har 10 års erfaring fra skadeservice brancen, og er tidligere tømmer.

Hos 2G ApS, er det vores største fokus at service og kvalitet står lig med dine forventninger. Vi Arbejder med henblik på at fjerne dine bekymringer, vedrørene din ejendom eller dit kommende byggeprojekt

Tænk ikke mere på varmesystemet, udvendig og indvendig vedligeholdelse, græsslåning, snerydning og alt det andet, som er indbefattet af almindelig ejendomsservice. Overlad det trygt til os, så er det i de bedste hænder.

​Kontakt os

2G ApS

Frederiksborgvej 221 st. butik 1.

2860 Søborg


Telefon: 91 987 987

E-mail: kontakt@2gerhverv.dk

CVR: 38708783