Kontakt os på
91 987 987
Eller på kontakt@2gerhverv.dk

Om os

2G ApS er et erhvervs og ejendomsservicefirma, med egen byggeafdeling og skadeserviceafdeling. Vi leverer en total serviceløsning for dig og din ejendom, om det er erhverv eller privat.

2G ApS er en videreføring af det tidligere 2G Erhvervs & Ejendomsservice I/S, som blev drevet af Benny Gundersen og partner. Selskabet er nu et ApS ejet 100% af Benny Gundersen.

Benny Gundersen, som er udlært møbelsnedker (1996). Benny har siden 1996 arbejdet som selvstændig tømrer og udvidede sit enkeltmandsselskab til en ejendomsservicevirksomhed i 2005.

Lidt om vores forskellige afdelinger:

Ejendomsservice​

At overlade din ejendomsservice til en anden part kræver tillid og en tro på, at det resultat, du betaler for, er i absolut bedste kvalitet. Hos 2G ApS leverer vi lige netop det! Vort dygtige og engagerede team leverer service af bedste kvalitet.

Hos os er dine ønsker og behov som kunde i fokus, og vi er ikke tilfredse med at levere andet end service i absolut topklasse. Vi lægger stor vægt på, at alle ejendomme er forskellige, og derfor er vores løsninger skræddersyede til hver enkelt ejendom

Totalbyg

2G ApS udfører kvalitetshåndværk med faglig stolthed, hovedsageligt for erhvervskunder, men naturligvis også for private kunder. Vi har tømrer-snedker, murer samt maler afdeling med speciale i vedligeholdelse, renovering og nybyg hos erhvervskunder og private. Lige netop din opgave er unik, derfor foretrækker vi at se opgaven og afstemme forventninger inden tilbud gives. Benny har over 20 års erfaring fra byggebranchen.

Skadeservice

2G ApS’s skadeserviceafdeling er specialister i fugt og skimmelsvamp. Derfor er vi også de bedste til at rådgive omkring affugtning og valg af materiel til opgaven. For affugtning er ikke bare at sætte et affugtere op. Det er afgørende og vigtigt for os, at du får det rigtige affugtningsanlæg. Før et valg skal der skal ses på materialer, temperatur, dugpunkt, fugttransport, fordampning af fugt fra overflader og meget mere, hvis du skal være sikker på, at opgaven løses tilfredsstillende. Det kan vi hjælpe med.

Hos 2G ApS, er det vores største fokus at service og kvalitet står lig med dine forventninger. Vi Arbejder med henblik på at fjerne dine bekymringer, vedrørene din ejendom eller dit kommende byggeprojekt

Tænk ikke mere på varmesystemet, udvendig og indvendig vedligeholdelse, græsslåning, snerydning og alt det andet, som er indbefattet af almindelig ejendomsservice. Overlad det trygt til os, så er det i de bedste hænder.

Kontakt os

2G Erhvervs & Ejendomsservice ApS
Frederiksborgvej 221 st. butik 1.
2860 Søborg

Telefon: 91 987 987
E-mail: kontakt@2gerhverv.dk
CVR: 38708783