Indtast din registrerede e-mail:
Indtast ny adgangskode:

Skadeservice

Vi kan klare alle størrelser skader med mulig hjælp fra samarbejdspartner.

Når skaden er sket, om det er brand, vand, fugt eller skimmelsvamp i huset, kælderen eller bygningen, kan vi sørge for hurtig og effektiv skadesbegrænsning. ​

Vandskader

Vi suger vandet op med vandstøvsugere eller dykpumper, sørger for oprydning og klargøring til affugtning samt sætter affugtningsanlæg og varmekanoner op. Undervejs foretager vi løbende fugtmålinger.

Brandskader

Vi klare alt nødvendig afdækning / afskærmning, vi står for alt nedrivning, Sod rengøring samt genopbygger skaden.

Skimmelsvamp

Hvis der er skimmelsvamp i din ejendom, er det et signal om, at der er for meget fugt. Det kan blandt andet stamme fra skjulte rørskader, konstruktionsfejl, kolde ydervægge eller fra beboerne i huset.

Hvis du har konstateret eller har mistanke om, at der er skimmelsvampe i boligen, er det vigtigt at gøre noget ved problemerne med det samme. Årsagen skal findes, og fugt og skimmelsvamp skal fjernes.

Råd og svamp

Mere end 30 svampearter kan nedbryde træ i byggeri - og hver art har sine foretrukne vækstbetingelser og særlige kendetegn.

2G Skadeservice levere teknisk bistand til at skelne mellem alvorlige skader, og mindre alvorlige angreb samt hvordan der vælges en reparationsmetode, tilpasset svampeangrebets art og omfang.

Når svampe angriber træ – i bygninger eller i naturen – resulterer det ofte i, at træet mister styrke samt ændrer form og farve. Hvorvidt det sker, afhænger af svampearten og de klimatiske betingelser. Derfor er det vigtigt at handle med det samme at skaden er opdaget.

2G Skadeservice er specialister i fugt og skimmelsvamp

Derfor er vi også de bedste til at rådgive omkring affugtning og valg af materiel til opgaven.

For affugtning er ikke bare at opsætte affugter. Det er afgørende og vigtigt for os, at du får det rigtige affugter. Det kan vi hjælpe med.

Efterfølgende tilbyder vi genopbygning, af vores egen byggeafdeling.

Kontakt os i dag

Tænk ikke mere på varmesystemet, udvendig og indvendig vedligeholdelse, græsslåning, snerydning og alt det andet, som er indbefattet af almindelig ejendomsservice. Overlad det trygt til os, så er det i de bedste hænder.

​Kontakt os

2G ApS

Frederiksborgvej 221 st. butik 1.

2860 Søborg


Telefon: 91 987 987

E-mail: kontakt@2gerhverv.dk

CVR: 38708783