Indtast din registrerede e-mail:
Indtast ny adgangskode:

Totalbyg

2G påtager sig alle byggeopgaver, store som små.

Vi løser spjæld opgaver for bygninger vi allerede servicerer, og kan også løse dine private opgaver. 2G ombygger tagetager til boliger, bygger skure, tilbygninger og nybyg og alt derimellem.

Herunder kan du se, hvilke konstellationer vi kan tilbyde vores assistance og rådgivning til afhængig af, hvilke projekt - og omfang størelse opgaven har.

Totalentreprise

Ved en total entreprise løsning udarbejder 2G på baggrund af dine ønsker både skitseforslag, færdige tegninger og beskrivelse til byggeriet i samarbejde med vores faste, professionelle samarbejdspartnere. Vi står også for eventuel indhentning af byggetilladelse hos kommunen, og koordinerer alle håndværkere og leverancer under selve byggeriet.

Fordelen ved denne løsning er, at du kun skal træffe aftale med og afregne med ét firma.

Selv om du indgår en aftale med os som totalentreprenør udelukker det ikke, at du har din egen rådgiver med på sidelinjen til at sikre, at du også får det ud af projektet du ønsker.

Totalentreprise er velegnet til store og mellemstore byggeopgaver.

Hovedentreprise

Ved en hovedentreprise løsning står du eller din rådgiver for at levere det færdige tegnings- og beskrivelsesmateriale, og indhente eventuelle tilladelser fra myndighederne. 2G leverer tilbud på alt håndværk, samt er ansvarlig for koordinering og udførelse af al arbejde over for dig som bygherre. Ved denne løsning træffer du også kun aftale og afregner med ét firma. Tilsynet med arbejdet og eventuelle byggemøder står du selv eller din rådgiver for. 

Hovedentreprise er velegnet til store og mellemstore byggeopgaver.

Fagentreprise

Ved en fagentreprise løsning står du eller din rådgiver for at levere det færdige tegnings- og beskrivelsesmateriale, og indhente eventuelle tilladelser fra myndighederne, men derefter leverer 2G tilbud på de enkle opgaver, og vi kan også være behjælpelige med at henvise til andre håndværkere og specialister i vores netværk.

Ved denne løsning er det også dig eller din rådgiver, som står for tilsyn og koordinering af byggearbejdet, og når det er afsluttet betaler du de enkelte håndværksfirmaer særskilt.

Fagentreprise er velegnet til mindre opgaver, hvor der måske ikke indgår så mange forskellige slags håndværk.

Kontakt os meget gerne, hvis du har spørgsmål til de forskellige løsningsmuligheder, eller ønsker et uforpligtende tilbud.

Tænk ikke mere på varmesystemet, udvendig og indvendig vedligeholdelse, græsslåning, snerydning og alt det andet, som er indbefattet af almindelig ejendomsservice. Overlad det trygt til os, så er det i de bedste hænder.

​Kontakt os

2G ApS

Frederiksborgvej 221 st. butik 1.

2860 Søborg


Telefon: 91 987 987

E-mail: kontakt@2gerhverv.dk

CVR: 38708783