Indtast din registrerede e-mail:
Indtast ny adgangskode:

EL-arbejde

Søger du el arbejde? Så er 2G ApS den rette for dig

For os er kvalitet i arbejdet og god dialog med kunderne kerneværdier. Det efterlader tilfredse kunder, og det sikrer os, at vores løsninger holder i mange år frem.

Vi lægger vægt på en professionel rådgivning og omhyggelig planlægning med vægt på kundens ønsker og behov.

Netop derfor har vi håndplukkede vores underlevendøre med omhu, så vi er sikre på at de har samme fokus og at håndværket er i højsædet.

Vores samarbejdspartnere har mange års erfaring inden for EL-branchen.

2G’s samarbejdspartnere udfører el-installationsopgaver for private kunder, andelsboligforeninger, ejerboligforeninger, offentlige institutioner, erhvervsvirksomheder og industrivirksomheder.

Opgavetyperne er mangeartede og omfatter eksempelvis el-eftersyn i forbindelse med ejendomssalg, el-tjek, sælgerrådgivning, køberrådgivning, udførelse af el-installationer i forbindelse med nybyggeri, ombygninger, udvidelser og reparation af installationer.

​​

Kontakt os meget gerne, hvis du har spørgsmål til de forskellige løsningsmuligheder, eller ønsker et uforpligtende tilbud.

Tænk ikke mere på varmesystemet, udvendig og indvendig vedligeholdelse, græsslåning, snerydning og alt det andet, som er indbefattet af almindelig ejendomsservice. Overlad det trygt til os, så er det i de bedste hænder.

​Kontakt os

2G ApS

Frederiksborgvej 221 st. butik 1.

2860 Søborg


Telefon: 91 987 987

E-mail: kontakt@2gerhverv.dk

CVR: 38708783