Kontakt os på
91 987 987
Eller på kontakt@2gerhverv.dk

Trappevask med et flot resultat

Hold din opgang ren og indbydende med 2G ApS

Hvad er mere indbydende end en velduftende og ren trappeopgang, når man kommer hjem fra en lang arbejdsdag? Trappevask er en naturlig del af 2G ApS’s pakke. Hvorfor skændes indbyrdes i opgangen om, hvis tur det er til at tage det sure slæb med vask af trapper, når I kan få os til det?​

Grundig trappevask

Trappevask hos 2G ApS er ikke bare vask af trapper. Vi kommer hele vejen rundt om opgaven, for vi ved, at hvis man ikke kommer i bund fra starten, flytter man bare rundt på skidtet. Det er vigtigt at forberede trappevasken grundigt, inden man påbegynder afvaskningen.

En trappevask hos 2G ApS omfatter derfor også:

Miljøvenlig og velduftende

Vi benytter kun miljøvenlige produkter og vi tror på, at grundighed og flid giver et langt bedre resultat end kemikalier. Vi efterlader altid en trappeopgang ren og indbydende​.

For det bedste resultat bruger vi kun varmt vand. Man kan naturligvis vaske trapper i koldt vand (og mange gør det), men som alle, der har prøvet at rengøre trapper, ved, bliver opgangen meget pænere og renere med varmt vand, så det er naturligvis en selvfølge hos os.

Årlig hovedrengøring

Alle opgange trænger til en hovedrengøring ind imellem og hos os gør vi det én gang om året. Det sker typisk i foråret, når vinterens sjap og sne har gjort trapperne nussede.

Ved en hovedrengøring sørger vi for at gå et lag dybere ned i rengøringen og sørger for, at opgaver der normalt ikke er indeholdt i en trappevask bliver gjort.

Det kan være rengøring af lofter, småreparationer, rensning af genstridige pletter. Inden hovedrengøringen tager vi en snak med jer, om der er noget, som I har bemærket. Vi ønsker jo kun fuld tilfredshed og vi lever af tilfredse kunder.

Kontakt os  og få et tilbud på din opgave.

Tænk ikke mere på varmesystemet, udvendig og indvendig vedligeholdelse, græsslåning, snerydning og alt det andet, som er indbefattet af almindelig ejendomsservice. Overlad det trygt til os, så er det i de bedste hænder.

Kontakt os

2G Erhvervs & Ejendomsservice ApS
Frederiksborgvej 221 st. butik 1.
2860 Søborg

Telefon: 91 987 987
E-mail: kontakt@2gerhverv.dk
CVR: 38708783