Kontakt os på
91 987 987
Eller på kontakt@2gerhverv.dk

Varmemesterservice i ejendomsselskaber

Lad 2G ApS tage sig af varmemesteropgaverne​

Moderne varmemesteropgaver er mere administrative end i gamle dage. Der er en del rapporter, der skal udfyldes og indsendes til myndighederne. Hos 2G ApS har vi ekspertisen til dette arbejde, og har mange års erfaring med varmemesterservice i København.

I og med at vi varetager varmemesterservice hos mange ejendomsselskaber, har vi den tilstrækkelige viden til at rapportere omsorgsfuldt og korrekt. Se en liste over referencer her. Det er vigtigt, at alle papirer udfyldes korrekt. Det kan spare ejendomme for mange penge i længden.

Vedligehold med varmemesterservice

Der er en del arbejde med vedligeholdelse af varmeanlæg. Hos 2G ApS ved vi hvilken vedligeholdelse, der er påkrævet for jeres anlæg. Der er mange af disse opgaver, som man ikke ser i det daglige, men som alligevel er uhyre vigtige. Med vores varmemesterservice sørger vi for at udskifte ventiler og haner på jeres anlæg, når det er nødvendigt. Vi sørger for tilsyn af anlæg og pumper.

Udskiftning af oliefyr

Hos 2G ApS har vi ekspertisen, så vi kan give jer den bedst mulige rådgivning om, hvilken løsning der bedst betaler sig for jer i forbindelse med varmemesterservice. Hvad er miljømæssigt den bedste løsning? Man kan ikke entydigt sige, hvad der er den bedste løsning. Det hænger eksempelvis meget sammen med ejendommens isoleringstand.​

Overvejer i at udskifte det gamle oliefyr? Så er det noget vi klarer med vores varmemesterservice. Siden 2016 har det ikke været lovligt at installere oliefyr i eksisterende bygninger i områder, hvor det er muligt at tilslutte sig opvarmning via fjernvarme eller naturgas. Giver det anledning til overvejelser om at tilslutte ejendommen til fjernvarmenettet? Der er også andre muligheder som eksempelvis varmepumper og biogasfyr.

Ønsker I et godt tilbud på varmemesterservice, kan I kontakte os allerede i dag.

Læs meget mere om os her.

Tænk ikke mere på varmesystemet, udvendig og indvendig vedligeholdelse, græsslåning, snerydning og alt det andet, som er indbefattet af almindelig ejendomsservice. Overlad det trygt til os, så er det i de bedste hænder.

Kontakt os

2G Erhvervs & Ejendomsservice ApS
Frederiksborgvej 221 st. butik 1.
2860 Søborg

Telefon: 91 987 987
E-mail: kontakt@2gerhverv.dk
CVR: 38708783