Indtast din registrerede e-mail:
Indtast ny adgangskode:

Viceværtservice med erfaring

2G Erhvervs og Ejendomsservice tilbyder professionel viceværtservice i hele København​

Har du brug for professionel viceværtservice til at klare de daglige praktiske gøremål i din ejendom, så tilbyder vi kompetent personale til at klare opgaverne

Viceværtens opgaver

Viceværten sørger for at løse en række forskellige praktiske opgaver i driften af ejendomme eller virksomheder. Det kan både være vedligeholdelse af indvendige og udvendige arealer, kontakt til beboere, mellemled mellem administrationen og håndværker, tilsyn med måleenheder og ejendommen som helhed og meget meget mere. 

Uanset om du har brug for en vicevært, der skal varetage en bred vifte af opgaver eller blot enkelte mindre opgaver, så tilbyder 2G Erhvervs og Ejendomsservice, det der passer til dine behov.

Vi har erfaringen og garanterer for kvalitet

Vi har mange års solid erfaring med arbejdet som vicevært. Det betyder, at du kan forvente en effektiv viceværtservice, som betyder mindre spildtid og altid konkurrencedygtige priser. Derudover sætter vi en ære i at udføre en altid korrekt og kvalitetsbevidst service for vores kunder.

Tryghed

Vi er godt klar over, at det ikke er en nem beslutning at udbyde viceværtservice. Viceværtens arbejdsopgaver er vigtige for ejendommens drift, og derfor er det vigtigt for os, at der er tryghed mellem vores kunder og viceværten. Derfor foregår vores viceværtservice altid på kundens præmisser, så vi imødekommer dine ønsker og behov.

Hør mere om viceværtservice

Du er velkommen til at kontakte os, hvis du har spørgsmål til os vedrørende vores viceværtservice, og hvilke ydelser vi tilbyder. Som udgangspunkt klarer vi alle slags opgaver tilknyttet fast ejendom, men hvis du er i tvivl om vi kan klare lige præcis de opgaver, som du har brug, så ring til os på 91 987 987, og lad os tage en snak om det. Du er også velkommen til at udfylde kontaktformularen, og vi vil så vende tilbage til dig hurtigst muligt.

Tænk ikke mere på varmesystemet, udvendig og indvendig vedligeholdelse, græsslåning, snerydning og alt det andet, som er indbefattet af almindelig ejendomsservice. Overlad det trygt til os, så er det i de bedste hænder.

​Kontakt os

2G ApS

Frederiksborgvej 221 st. butik 1.

2860 Søborg


Telefon: 91 987 987

E-mail: kontakt@2gerhverv.dk

CVR: 38708783